A. van Ostadelaan 57 bis

Appartement te huur in Utrecht

NB: dit prachtige appartement is verhuurd….

Te huur bovenwoning ca. 85 m2 met dakterras, Adriaen van Ostadelaan 57 BIS Utrecht.

Bovenwoning ca. 85 m2 met drie slaapkamers en ruim dakterras ca. 35 m2 per 15-10-2021 beschikbaar.

In het fraaie oostelijke gedeelte van de stad Utrecht, recht tegenover de Spaghetteria, is deze ruime bovenwoning beschikbaar. Op loopafstand van de Burgemeester Reigerstraat en het Wilhelminapark. Dichtbij het centrum en snel op de uitvalswegen.

Indeling: Entree op begane grond

Eerste verdieping:Ontvangsthal (met gaderobe), deze geeft toegang tot de ruime woonkamer (met houtkachel) en open keuken. Daarnaast is op de eerste verdieping is een separaat toilet aanwezig. De luxe keuken is voorzien van o.a. koel vries combinatie, oven, gasfornuis met afzuiging, vaatwasser en wijnkoelkast. Het ruime dakterras (voorzien van uitvalscherm), gesitueerd op het zuid westen, is via de keuken toegankelijk.

Tweede verdieping:Ruime master bedroom. Tweede logeerkamer, nu is gebruik als inloopkast/kinderkamer. Derde ”kinderkamer”. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Voor de CV-ketel , mechanische ventilatie, wasmachine en droger is een aparte kast/bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden;• Huurprijs € 1.700,-

• Gestoffeerd

• Per 15-10-2021 beschikbaar

• Huurperiode vanaf minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd

• Verhuur via directe eigenaar

• Bij interesse contact opnemen met Albert van Overhagen, 0302544391 of Albert@vanoverhagen.com